مواد غذایی مفید برای تقویت حافظه و مغز و سکته مغزی

فندق به علت میزان فسفر زیاد، گردو، انجیر، موز، میخک، بابونه، مغز پسته، گل کلم، عناب، چای کوهی، شلغم و جوانه گندم باعث تقویت حافظه و کاهو موجب کم شدن حافظه می شود.

ماهی آب های شور و چای از بروز سکته های مغزی جلوگیری می کند. و حال آنکه نمک و مشروبات الکلی و چربی های اشباع شده حیوانی باعث بروز سکته مغزی می شوند.

اگرچه چای و انواع آجیل ها مثل فندق و گردو برای مغز خوب است ولی مقدار مصرف آن بایستی هر بار محدود باشد.

چای معمولی با وجود داشتن خواص مفید در بسیاری از موارد مضر می باشد.   

 




تاريخ : سه شنبه 14 آبان 1392 | 12:46 | نویسنده : فاطمه |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.